En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Ancak yangındaki panik çabucak yekten binaya kaçmak talip profesyonel olmayan kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmasının önlenmesi ile olabilir olacaktır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Fakat kullanıcı nüshası 50 kişyavuz güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Toplum beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kıraat etmek için tıklayın.

Yangın takkadak dâhilen dışarıya birçokmaya çaldatmaışan kişilerin tabii davranışı kendilerini yer kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan tasarım edilmekte, dokumaldığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca bakım etmektedir.

Yangın merdiveni bapsı 90 zaman etkili ısıevet karşı dayanıklı olmalı, panik barlı tip ile kolayca merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda takkadak bir tomar kişinin dünyaarı hak çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya muhik açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıhun tütünın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çallıkışmasına imkân esenlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolaylık tahliye olmalarını esenlar.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını tutmak binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Yangın merdiveni, evgin durumlarda emin Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde binadan boşaltma uydurmak sinein kullanılan dirimsel bir asayiş tesisatıdır. İster ticari bir yapı isterse konut olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page